2015. március 27., péntek

Next, H&M L.O.G.G., George felsők, pizsi 98-104-es - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Itt a jó idő, tavasziasodjunk, színesedjünk!
Szekrényürítést tartok, eladásra kínálom Kisfiam kinőtt, szeretett ruháit. Általában szép, jó állapotúak, de ezt mindig külön részletezem. Minden darab egytől egyig GARANTÁLTAN dohányfüst és állatmentes lakásból!!!
Jelenlegi aukcióm tárgya: Next, H&M L. O. G. G., George márkájú felsők, pizsi 98-104-es (3-4 éves) méretben, Kisfiúnak.
1. H&M L. O. G. G. márkájú, beleírt mérete szerint 110-es méretű, de szerintem már sokkal korábban hordható, exxxxtra vagány, igazi pasis, slim-fit-es (hártul szűkített, testvonalat követő, kihangsúlyozó) RÓZSASZÍN hosszú ujjú, galléros ing. Imádtuk, sírunk utána, milliószor hordtuk, ennek ellenére az állapota olyan, mintha az ember most venné újonnan az üzletben. Sajnálom, hogy nem találtam belőle nagyobb méretet, mert még a mai napig hordanánk.
2. Next márkájú, 104-es méretű, rövid ujjú, pamut, galléros póló. Itt-ott pár barnás, apró folt előfordul rajta, de nem feltűnő, szerintem még a fotón sem fellelhető, külön nem fotóztam.
3. Georgr márkájú, 98-104-es méretű, versenyautós mintájú, pamut, hosszú ujjú kedvencek egyike póló, pizsifelső. Univerzális, ki, minek szeretné... Mi imádtuk, rengeteget hordtuk, kissé használtabb darab, de még mindig finom, pihepuha.
4. Fehér Pizsama, uniszex. Méretezés kikopott belőle, de szerintem 104-es. Varrónővel varrattam, a felsőt hamar kinőttük, ennek megfelelően kitűnő állapotban, boholymentes, csak a passzé részénél van egy kicsi, mert az más anyagból van. Hátulja alján a felvarrás szakadozott, mert az anyag önmagában nagyon rugalmas, de a varrástechnika ezt nem követte, sajnos. Nagyon kellemes, pihepuha, nagyon rugalmas, nem bolyhosodó, minőségi anyagból. A mosások alkalmával sem színeződött el, nem szürkült, nem sárgult be. A nadrágot milliószor többször használtuk, néha még aláöltözősnek is, de annak sincs semmi baja, azon sincs egy szál boholy sem, csak a más anyagból lévő passzé részen.
Nézz körül termékeim között, hátha találsz még kedvedre valamit! Jó böngészést, kellemes vásárlást!
Személyes átvétel Budapesten, Oroszlányban, Tatabányán előzetes egyeztetés alapján megoldható, vagy postázni is tudok előre utalást követően!


Jelenlegi ára: 1 499 Ft

Az aukció vége: 2015-04-16 15:24
. Next, H&M L.O.G.G., George felsők, pizsi 98-104-es - Jelenlegi ára: 1 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése