2015. március 29., vasárnap

SONY CMT-MD1 minőségi hifi + táv+ újszerű állapot - Jelenlegi ára: 22 000 Ft


AZ ITT RE KATTINTVA MEGTEKINTHETED RÓLA KÉSZÍTETT VIDEÓ FELVÉTELEM!
HIG-END KATEGÓRIÁS SONY MD-CD MINI HIFI TELJESEN HIBÁTLAN NAGYON SZÉP ÁLLAPOTBAN ELADÓ! NAGYON KOMOLY HANGZÁSSAL DESIGN KIVITELEZÉSSEL MEGTERVEZETT!
SONY TERVEZŐ MÉRNÖKEI ISMÉT NEM VALLOTTAK KUDARCOT! MD RÉSZE FELVÉTELE IS TELJESEN RENDBEN VAN! SZERETNÉM SZEMÉLYESEN ERRŐL MEG IS GYŐZŐDNÉL ÁTVÉTELEKOR! RDS-TEXT RÁDIÓJA GYORSAN PONTOSAN FOGJA AZ ADÓKAT! CD LEJÁTSZÓJA IS ÚGY JÁTSSZA AZ ÍROTT LEMEZEKET MINT ÚJKORÁBAN! HANGFALAKBÓL KICSIT NAGYOBBAT ÉRDEMELNE GYÁRI HANGFALAINÁL! HA ESETLEG ERRE IS SZÜKSÉGED LENNE , JELEZD BÁTRAN!
UNIVERZÁLIS TÁVIRÁNYÍTÓVAL ADOM, MELY SZINTÉN TELJESEN ÚJ , ÉS MÉG 9 KÉSZÜLÉK KEZELÉSÉRE HASZNÁLHATÓ! NAGY ELŐNYE, HOGY TANÍTHATÓ IS!!!
A 14 megapixeles kamerámmal készített képeken látható állapota!
FELTÉTLEN TEKINTSD MEG GALÉRIÁM KÖZEL 100 HIFI TERMÉKEMMEL A HIRDETÉS ALATT!
Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota a küldött link bemásolása után! Az esetleges szállítás során keletkező sérülésnél is a szállítmányozó felé felhasználható! Szóval, ha megkapod is olyannak kell lennie, mint most, amit a képen látsz!
ÉRVÉNYES LICIT MEGTÉTELE UTÁN, KÉRHETED AZ AUKCIÓ LEZÁRÁSÁT, hogy NE KELJEN AKÁR TÖBB HETET VÁRNI!



Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Az aukció vége: 2015-04-18 12:07
. SONY CMT-MD1 minőségi hifi + táv+ újszerű állapot - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése